NÁŠUP JE NĚCO NAVÍC

Jsou to akce věnované jídlu a všem, kteří ho mají rádi a chtějí experimentovat – ať jsou to hosté, čeští i zahraniční kuchaři nebo týmy restaurací. Konají se po celý rok a díky jejich rozmanitosti si vybere opravdu každý.

KULINÁŘ PRO NEJVĚRNĚJŠÍ HOSTY

Pod Nášup patří i Kulinář určený členům věrnostního programu Ambiente, kteří se projedli až do kulinářského klubu. Cílem je představit talentované kuchaře a dát jim možnost sestavit vlastní menu. To pak posoudí ti nejlepší food kritici – věrní hosté.

Chcete se stát členem kulinářského klubu?

Více informací najdete na moje.ambi.cz.

nasup@ambi.cz
Za Nášupem stojí lidé z Ambiente.

Vzpomínáme

Kulinář Jiřího Horáka a Tomáše Valkoviče

Jiří Horák a Tomáč Valkovič

Kreativní šéfkuchaři Ambiente Jirka Horák a Tomáš Valkovič vytvořili netypické šestichodové menu – přehlídku surovin, které jsou mylně považovány za příliš všední.

„Tahle večeře mě baví! Má totiž jasné hranice, ať už jde o téma, nebo o podmínky – v Bokovce máme k dispozici jen malý gril z Esky. Takové zadání nutí kuchaře být kreativní, ale zároveň nevymýšlet ,hlouposti‘ a soustředit se na podstatu jednotlivých surovin,“ vypráví šéfkuchař Jirka Horák o Kulináři.

RAJČE
libeček, rybíz, fenykl

KAPUSTA
jikry, křen, zelí

BRAMBORA
šneci, žloutek, sušené maso

PASTIŇÁK
houby, mirabelky, jehličí

KMÍN
tvaroh, lichořeřišnice

JABLKO
šťavel, bezinka

Vzpomínáme

Fat Thursday

Vzpomínáme

Kulinář Vin de Marie

Vzpomínáme

Fat Thursday

Vzpomínáme

Tajný Kulinář v UMu