NÁŠUP JE NĚCO NAVÍC

Jsou to akce věnované jídlu a všem, kteří ho mají rádi a chtějí experimentovat – ať jsou to hosté, čeští i zahraniční kuchaři nebo týmy restaurací. Konají se po celý rok a díky jejich rozmanitosti si vybere opravdu každý.

KULINÁŘ PRO NEJVĚRNĚJŠÍ HOSTY

Pod Nášup patří i Kulinář určený členům věrnostního programu Ambiente, kteří se projedli až do kulinářského klubu. Cílem je představit talentované kuchaře a dát jim možnost sestavit vlastní menu. To pak posoudí ti nejlepší food kritici – věrní hosté.

Chcete se stát členem kulinářského klubu?

Více informací najdete na moje.ambi.cz.

nasup@ambi.cz
Za Nášupem stojí lidé z Ambiente.

Vzpomínáme

Kulinář Tomáše Mykytyna a Jakuba Krotila

Tomáš Mykytyn a Jakub Krotil

Letní, černý perigordský, bílý… Tušíte správně! Čtyřchodová večeře v podání šéfkuchaře Tomáše Mykytyna a Jakuba Krotila oslavila lanýže – pozoruhodnou surovinu, která fascinuje nejednoho kulináře!

„Chci, aby hosté poznali ryzí chuť lanýžů a jejich schopnost okamžitě pozvednout i naprosto jednoduchá jídla. V každém chodu se proto objeví těstovina a dvě nebo tři další složky, které ale nepřehluší jedinečnost lanýžů,“ popisoval před Kulinářem šéfkuchař Tomáš Mykytyn.

Zelený chřest s černým lanýžem, holandskou omáčkou a parmazánovým chipsem
Taglierini s bílým lanýžem a lanýžovým máslem
Linguine s černým lanýžem, svatojakubskou mušlí a žampiony
Agnolotti s ragú z telecí masa, černým lanýžem a škvarky ze šunky San Danielle
Kakaový dort s lanýžovým mousse, čokoládou a brusinkami
Vzpomínáme

Fat Thursday

Vzpomínáme

Kulinář Vin de Marie

Vzpomínáme

Fat Thursday

Vzpomínáme

Tajný Kulinář v UMu