NÁŠUP JE NĚCO NAVÍC

Jsou to akce věnované jídlu a všem, kteří ho mají rádi a chtějí experimentovat – ať jsou to hosté, čeští i zahraniční kuchaři nebo týmy restaurací. Konají se po celý rok a díky jejich rozmanitosti si vybere opravdu každý.

KULINÁŘ PRO NEJVĚRNĚJŠÍ HOSTY

Pod Nášup patří i Kulinář určený členům věrnostního programu Ambiente, kteří se projedli až do kulinářského klubu. Cílem je představit talentované kuchaře a dát jim možnost sestavit vlastní menu. To pak posoudí ti nejlepší food kritici – věrní hosté.

Chcete se stát členem kulinářského klubu?

Více informací najdete na moje.ambi.cz.

nasup@ambi.cz
Za Nášupem stojí lidé z Ambiente.

Vzpomínáme

Kuře s broskví

Nášup: Kuře s broskví

Šestichodová degustační večeře v Esce, při které se podávala jídla, která byste v restauraci oceněné michelinským Bibem nejspíše nečekali. Hosté ochutnali nejen kuře s broskví, ale také například rybí prsty, ruské vejce, tresku s rohlíkem a jako sladkou tečku krtkův dort.

Motto této neformální večeře bylo prosté: obsah je důležitější než forma. Každé jídlo totiž může být dobré, pokud je připravené z kvalitních surovin a vhodnými postupy, a jeho chuť bude vždy důležitější než to, jak se jmenuje nebo jak vypadá.

Vzpomínáme

Fat Thursday

Vzpomínáme

Kulinář Vin de Marie

Vzpomínáme

Fat Thursday

Vzpomínáme

Tajný Kulinář v UMu