NÁŠUP JE NĚCO NAVÍC

Jsou to akce věnované jídlu a všem, kteří ho mají rádi a chtějí experimentovat – ať jsou to hosté, čeští i zahraniční kuchaři nebo týmy restaurací. Konají se po celý rok a díky jejich rozmanitosti si vybere opravdu každý.

KULINÁŘ PRO NEJVĚRNĚJŠÍ HOSTY

Pod Nášup patří i Kulinář určený členům věrnostního programu Ambiente, kteří se projedli až do kulinářského klubu. Cílem je představit talentované kuchaře a dát jim možnost sestavit vlastní menu. To pak posoudí ti nejlepší food kritici – věrní hosté.

Chcete se stát členem kulinářského klubu?

Více informací najdete na moje.ambi.cz.

nasup@ambi.cz
Za Nášupem stojí lidé z Ambiente.

Vzpomínáme

Tapas v Bokovce

Tapas v Bokovce

Sdílení zážitků s přáteli. Kvůli tomu jsme pozvali naše věrné hosty na dvorek Bokovky. Z dobrot, které tu najdete běžně na lístku, vytvořili naši kreativní šéfkuchaři Španělskem inspirované tapas, a sommelierka Míša Fousková k nim vybrala ta správná vína:

Sardinka, brioška, petržel, citron
Les Roques Roussanne 2015, Domaine J. M. Boillot

Chleba z Esky, slanina, pažitka
Morange 2015, Milijan Jelic

Kozí sýr Saint Maure, lesní ovoce, bazalka
Rosé Bočky 2015, J. Stávek

Vzpomínáme

Fat Thursday

Vzpomínáme

Kulinář Vin de Marie

Vzpomínáme

Fat Thursday

Vzpomínáme

Tajný Kulinář v UMu