NÁŠUP JE NĚCO NAVÍC

Jsou to akce věnované jídlu a všem, kteří ho mají rádi a chtějí experimentovat – ať jsou to hosté, čeští i zahraniční kuchaři nebo týmy restaurací. Konají se po celý rok a díky jejich rozmanitosti si vybere opravdu každý.

KULINÁŘ PRO NEJVĚRNĚJŠÍ HOSTY

Pod Nášup patří i Kulinář určený členům věrnostního programu Ambiente, kteří se projedli až do kulinářského klubu. Cílem je představit talentované kuchaře a dát jim možnost sestavit vlastní menu. To pak posoudí ti nejlepší food kritici – věrní hosté.

Chcete se stát členem kulinářského klubu?

Více informací najdete na moje.ambi.cz.

nasup@ambi.cz
Za Nášupem stojí lidé z Ambiente.

Vzpomínáme

Tacos Amigos!

Nášup: Tacos Amigos!

Spojili jsme síly s Letním barem v Karlíně a připravili si pro vás mexickou parádu se vším všudy.

Anička Vejvodová z Esky se nedávno vrátila po roce z Mexika a spolu s Jirkou Horákem z Grils a dalšími kamarády servírovali nefalšované tacos – přesně tak, jak je ochutnala na Yucatánu.

Podávaly se dva druhy: s trhaným vepřovým neboli cochinita a s kuřetem z Grils, které doplnila tradiční omáčka mole.

Vzpomínáme

Fat Thursday

Vzpomínáme

Kulinář Vin de Marie

Vzpomínáme

Fat Thursday

Vzpomínáme

Tajný Kulinář v UMu