NÁŠUP JE NĚCO NAVÍC

Jsou to akce věnované jídlu a všem, kteří ho mají rádi a chtějí experimentovat – ať jsou to hosté, čeští i zahraniční kuchaři nebo týmy restaurací. Konají se po celý rok a díky jejich rozmanitosti si vybere opravdu každý.

KULINÁŘ PRO NEJVĚRNĚJŠÍ HOSTY

Pod Nášup patří i Kulinář určený členům věrnostního programu Ambiente, kteří se projedli až do kulinářského klubu. Cílem je představit talentované kuchaře a dát jim možnost sestavit vlastní menu. To pak posoudí ti nejlepší food kritici – věrní hosté.

Chcete se stát členem kulinářského klubu?

Více informací najdete na moje.ambi.cz.

nasup@ambi.cz
Za Nášupem stojí lidé z Ambiente.

Vzpomínáme

Kulinář Jakuba Nováka

 Jakuba Nováka

Jakub Novák z Lokálu U Bílé kuželky převzal štafetu kuchařů, kteří mají chuť ukázat svůj talent. V Kuželce vaří už pátým rokem a vloni se vypracoval až na šéfkuchaře.

Tamní hosty dobře zná a ví, že mezi jejich nejoblíbenější jídla patří pečená kachna se zelím a knedlíkem. Menu své kulinářské akce proto postavil právě na ní:

Kachní paštika
Polévka z černého kořene s uzeným kachním prsem
Lokše s trhanou kachnou a červeným zelím s fenyklem
Marinovaná hruška se smetanou a vanilkovou zmrzlinou

Vzpomínáme

Fat Thursday

Vzpomínáme

Kulinář Vin de Marie

Vzpomínáme

Fat Thursday

Vzpomínáme

Tajný Kulinář v UMu