NÁŠUP JE NĚCO NAVÍC

Jsou to akce věnované jídlu a všem, kteří ho mají rádi a chtějí experimentovat – ať jsou to hosté, čeští i zahraniční kuchaři nebo týmy restaurací. Konají se po celý rok a díky jejich rozmanitosti si vybere opravdu každý.

KULINÁŘ PRO NEJVĚRNĚJŠÍ HOSTY

Pod Nášup patří i Kulinář určený členům věrnostního programu Ambiente, kteří se projedli až do kulinářského klubu. Cílem je představit talentované kuchaře a dát jim možnost sestavit vlastní menu. To pak posoudí ti nejlepší food kritici – věrní hosté.

Chcete se stát členem kulinářského klubu?

Více informací najdete na moje.ambi.cz.

nasup@ambi.cz
Za Nášupem stojí lidé z Ambiente.

Vzpomínáme

Aperitivo v Pastacaffé

Aperitivo v Pastacaffé

Šéfkuchař Jirka Bergman se inspiroval v Itálii a hosty z kulinářského klubu pozval do Pastacaffé Vězeňská na tvz. aperitivo – menu složené z malých chuťovek, které si nejlépe vychutnáte společně s přáteli nad sklenkou dobrého vína:

Profiterole – sýr
Kroketa – kečup
Hřib – ančovička
Pinot Bianco Cora, DOC Alto Adige, Colterenzio

Chléb – špek
Pastrami srdce – pepř
Makrela – rajče
Dolcetto d’Alba, DOC, Cordero di Montezemolo

Panna cotta – rakytník
Sandwich – zmrzlina
Káva

Vzpomínáme

Fat Thursday

Vzpomínáme

Kulinář Vin de Marie

Vzpomínáme

Fat Thursday

Vzpomínáme

Tajný Kulinář v UMu