NÁŠUP JE NĚCO NAVÍC

Jsou to akce věnované jídlu a všem, kteří ho mají rádi a chtějí experimentovat – ať jsou to hosté, čeští i zahraniční kuchaři nebo týmy restaurací. Konají se po celý rok a díky jejich rozmanitosti si vybere opravdu každý.

KULINÁŘ PRO NEJVĚRNĚJŠÍ HOSTY

Pod Nášup patří i Kulinář určený členům věrnostního programu Ambiente, kteří se projedli až do kulinářského klubu. Cílem je představit talentované kuchaře a dát jim možnost sestavit vlastní menu. To pak posoudí ti nejlepší food kritici – věrní hosté.

Chcete se stát členem kulinářského klubu?

Více informací najdete na moje.ambi.cz.

nasup@ambi.cz
Za Nášupem stojí lidé z Ambiente.

Vzpomínáme

Bramborový Kulinář v Café Savoy

Bramborový Kulinář

v Café Savoy tentokrát vyzdvihli prostou surovinu, která ale nabízí bohaté možnosti zpracování a je tak skutečným klenotem české kuchyně. Sous-chefové Tomáš Vlček a Štěpán Danihel naservírovali během lednového Kulináře menu, kde se brambory blýskly v každém chodu – a pokaždé úplně jinak.

Bramborový krém
houby, kořenová zelenina, majoránka
Bramborový knedlík
hovězí oháňka, zelí, višně
Škubánky
švestky, mák
Vzpomínáme

Fat Thursday

Vzpomínáme

Kulinář Vin de Marie

Vzpomínáme

Fat Thursday

Vzpomínáme

Tajný Kulinář v UMu