NÁŠUP JE NĚCO NAVÍC

Jsou to akce věnované jídlu a všem, kteří ho mají rádi a chtějí experimentovat – ať jsou to hosté, čeští i zahraniční kuchaři nebo týmy restaurací. Konají se po celý rok a díky jejich rozmanitosti si vybere opravdu každý.

KULINÁŘ PRO NEJVĚRNĚJŠÍ HOSTY

Pod Nášup patří i Kulinář určený členům věrnostního programu Ambiente, kteří se projedli až do kulinářského klubu. Cílem je představit talentované kuchaře a dát jim možnost sestavit vlastní menu. To pak posoudí ti nejlepší food kritici – věrní hosté.

Chcete se stát členem kulinářského klubu?

Více informací najdete na moje.ambi.cz.

nasup@ambi.cz
Za Nášupem stojí lidé z Ambiente.

Vzpomínáme

Brasileiro vaří venku!

Nášup: Brasileiro vaří venku!

Brasileira Slovanský dům a U Zelené žáby se po třech letech na jeden večer společně přesunuly do Donátova mlýna na břehu Želivky, kde připravily nezapomenutelnou hostinu.

Kuchaři rozdělali oheň a všechny suroviny zpracovali jen na něm, a to za pomoci 12 různých jihoamerických technik. Hosté ochutnali na několik druhů masa, ryb a mořských plodů, exotické i známé chutě, brazilské drinky a strávili příjemný večer v přírodě s jedinečným geniem loci.

Vzpomínáme

Fat Thursday

Vzpomínáme

Kulinář Vin de Marie

Vzpomínáme

Fat Thursday

Vzpomínáme

Tajný Kulinář v UMu