NÁŠUP JE NĚCO NAVÍC

Jsou to akce věnované jídlu a všem, kteří ho mají rádi a chtějí experimentovat – ať jsou to hosté, čeští i zahraniční kuchaři nebo týmy restaurací. Konají se po celý rok a díky jejich rozmanitosti si vybere opravdu každý.

KULINÁŘ PRO NEJVĚRNĚJŠÍ HOSTY

Pod Nášup patří i Kulinář určený členům věrnostního programu Ambiente, kteří se projedli až do kulinářského klubu. Cílem je představit talentované kuchaře a dát jim možnost sestavit vlastní menu. To pak posoudí ti nejlepší food kritici – věrní hosté.

Chcete se stát členem kulinářského klubu?

Více informací najdete na moje.ambi.cz.

nasup@ambi.cz
Za Nášupem stojí lidé z Ambiente.

Vzpomínáme

Buena Vista Lokše Club

Nášup: Buena Vista Lokše Club

Kuchaři z Esky Jirka, Anička Kateřina a Petr hned zkraje roku založili exkluzivní lokšový klub v letenském baru Cobra.

Tradiční československou placku podávali na dva způsoby:

s trhaným vepřovým masem a zelím
s pečenými švestkami a tvarohem

Barmani z baru Cobra k lokšům napárovali dva koktejly a horký tatranský čaj na zahřátí.

Vzpomínáme

Fat Thursday

Vzpomínáme

Kulinář Vin de Marie

Vzpomínáme

Fat Thursday

Vzpomínáme

Tajný Kulinář v UMu