NÁŠUP JE NĚCO NAVÍC

Jsou to akce věnované jídlu a všem, kteří ho mají rádi a chtějí experimentovat – ať jsou to hosté, čeští i zahraniční kuchaři nebo týmy restaurací. Konají se po celý rok a díky jejich rozmanitosti si vybere opravdu každý.

KULINÁŘ PRO NEJVĚRNĚJŠÍ HOSTY

Pod Nášup patří i Kulinář určený členům věrnostního programu Ambiente, kteří se projedli až do kulinářského klubu. Cílem je představit talentované kuchaře a dát jim možnost sestavit vlastní menu. To pak posoudí ti nejlepší food kritici – věrní hosté.

Chcete se stát členem kulinářského klubu?

Více informací najdete na moje.ambi.cz.

nasup@ambi.cz
Za Nášupem stojí lidé z Ambiente.

Vzpomínáme

Coxinhas v Brasileiru

Coxinhas v Brasileiru

Naše Brasileira dýchají Brazílií víc než kdy jindy. Brasileiro U Radnice si pro věrné hosty z kulinářského klubu připravilo brazilské streetfood jídlo coxinhas [košíňas]. Tradiční pokrmy z odpalovaného těsta se podávaly se čtyřmi různými náplněmi:

Coxinhas de carne
(s trhaným hovězím masem)

Coxinhas de frango com riqueijão
(s kuřecím masem a krémovým sýrem)

Coxinhas com camarao
(s krevetou)

Coxinhas com queijo mineiro e groselha
(se sýrem a rybízem)

Na zdraví si pak hosté připili rybízovou variací caipirinhy.

Vzpomínáme

Fat Thursday

Vzpomínáme

Kulinář Vin de Marie

Vzpomínáme

Fat Thursday

Vzpomínáme

Tajný Kulinář v UMu