NÁŠUP JE NĚCO NAVÍC

Jsou to akce věnované jídlu a všem, kteří ho mají rádi a chtějí experimentovat – ať jsou to hosté, čeští i zahraniční kuchaři nebo týmy restaurací. Konají se po celý rok a díky jejich rozmanitosti si vybere opravdu každý.

KULINÁŘ PRO NEJVĚRNĚJŠÍ HOSTY

Pod Nášup patří i Kulinář určený členům věrnostního programu Ambiente, kteří se projedli až do kulinářského klubu. Cílem je představit talentované kuchaře a dát jim možnost sestavit vlastní menu. To pak posoudí ti nejlepší food kritici – věrní hosté.

Chcete se stát členem kulinářského klubu?

Více informací najdete na moje.ambi.cz.

nasup@ambi.cz
Za Nášupem stojí lidé z Ambiente.

Vzpomínáme

Den řezníků

Nášup: Den řezníků

Oslava všech, kteří se zasloužili o rozvoj řeznického řemesla.

Na dvorku Bokovky hosté ochutnali to nejlepší z podniků, kde to s masem opravdu umí a přistupují k němu s náležitou úctou.

O hladu je nenechali:

🦴 Kantýna – pastrami sendvič & trhaný přeštík v housce
🔪 MASOLOGY.cz – teplé uzené & klobásky
🥩 Maso Klouda – corned beef bagel
🍖 Naše maso – sekaná & ovar
🥓 Řeznictví Branická – dršťková polévka & jaternice

–––––

V roce 1310 kousek od Našeho masa pomohli řezníci prosekat cestu do Prahy králi Janu Lucemburskému. Ten jim za to věnoval do svého znaku českého lva.

Vzpomínáme

Fat Thursday

Vzpomínáme

Kulinář Vin de Marie

Vzpomínáme

Fat Thursday

Vzpomínáme

Tajný Kulinář v UMu