NÁŠUP JE NĚCO NAVÍC

Jsou to akce věnované jídlu a všem, kteří ho mají rádi a chtějí experimentovat – ať jsou to hosté, čeští i zahraniční kuchaři nebo týmy restaurací. Konají se po celý rok a díky jejich rozmanitosti si vybere opravdu každý.

KULINÁŘ PRO NEJVĚRNĚJŠÍ HOSTY

Pod Nášup patří i Kulinář určený členům věrnostního programu Ambiente, kteří se projedli až do kulinářského klubu. Cílem je představit talentované kuchaře a dát jim možnost sestavit vlastní menu. To pak posoudí ti nejlepší food kritici – věrní hosté.

Chcete se stát členem kulinářského klubu?

Více informací najdete na moje.ambi.cz.

nasup@ambi.cz
Za Nášupem stojí lidé z Ambiente.

Vzpomínáme

Entrée zdraví Esku

Nášup: Entrée zdraví Esku

Dvě restaurace. Entrée a Eska. Obě otevřely ve stejnou dobu, mají podobnou filozofii, mladé kreativní šéfkuchaře a chuť dělat věci jinak. Mohlo by to vypadat, že si polezou do zelí – přesto jsou víc kamarádi než rivalové.

A tak jsme se domluvili, že spolu něco upečeme. Jednou v Praze, podruhé v Olomouci.

Přichystali jsme několik amuse bouche a předkrmů, hlavní chod, dezert a petit fours. Některé chody jsme si střihli spolu, jiné proti sobě.

Vzpomínáme

Fat Thursday

Vzpomínáme

Kulinář Vin de Marie

Vzpomínáme

Fat Thursday

Vzpomínáme

Tajný Kulinář v UMu