NÁŠUP JE NĚCO NAVÍC

Jsou to akce věnované jídlu a všem, kteří ho mají rádi a chtějí experimentovat – ať jsou to hosté, čeští i zahraniční kuchaři nebo týmy restaurací. Konají se po celý rok a díky jejich rozmanitosti si vybere opravdu každý.

KULINÁŘ PRO NEJVĚRNĚJŠÍ HOSTY

Pod Nášup patří i Kulinář určený členům věrnostního programu Ambiente, kteří se projedli až do kulinářského klubu. Cílem je představit talentované kuchaře a dát jim možnost sestavit vlastní menu. To pak posoudí ti nejlepší food kritici – věrní hosté.

Chcete se stát členem kulinářského klubu?

Více informací najdete na moje.ambi.cz.

nasup@ambi.cz
Za Nášupem stojí lidé z Ambiente.

Vzpomínáme

Kávový Kulinář v klubu

Kávový Kulinář v klubu

Poslední červencové úterý si nenechali členové Kulinářského klubu ujít speciálního kávového Kulináře s hlavním baristou Ambiente Ondřejem Štöklem. Ten se vydal na čtyři světové kávové soutěže a kávový festival do Kodaně, odkud přivezl to nejlepší z nejlepšího, co kávový svět nabízí – a vy to teď můžete ochutnat.

Tep všem zrychlily následující kávy:

Nejcennější odrůda kávy světa Gesha z různých pražíren
Káva od nejlepšího baristy světa v přípravě filtrované kávy
Úžasná Kolumbie z pražírny v Los Angeles
Vynikající Bolívie z dubajské pražírny
Speciální edice kávy z Tanzanie
Ovocná thajská káva a další

 

Vzpomínáme

Fat Thursday

Vzpomínáme

Kulinář Vin de Marie

Vzpomínáme

Fat Thursday

Vzpomínáme

Tajný Kulinář v UMu