NÁŠUP JE NĚCO NAVÍC

Jsou to akce věnované jídlu a všem, kteří ho mají rádi a chtějí experimentovat – ať jsou to hosté, čeští i zahraniční kuchaři nebo týmy restaurací. Konají se po celý rok a díky jejich rozmanitosti si vybere opravdu každý.

KULINÁŘ PRO NEJVĚRNĚJŠÍ HOSTY

Pod Nášup patří i Kulinář určený členům věrnostního programu Ambiente, kteří se projedli až do kulinářského klubu. Cílem je představit talentované kuchaře a dát jim možnost sestavit vlastní menu. To pak posoudí ti nejlepší food kritici – věrní hosté.

Chcete se stát členem kulinářského klubu?

Více informací najdete na moje.ambi.cz.

nasup@ambi.cz
Za Nášupem stojí lidé z Ambiente.

Vzpomínáme

Kulinář Jakuba Krotila

Jakuba Krotila

Talentovaného kuchaře Jakuba Krotila můžete v Pasta Fresca vídat už šest let. Italskou kuchyni miluje – od svého vyučení ani nechce vařit jinou. Tentokrát do ní vpustil české suroviny a hostům z kulinářského klubu ukázal, že se s Itálií skvěle doplňují:

Zvěřinové consommé s raviolou plněnou dančím ragú

Grilovaná kančí kýta s dýní a konfitovaným tuřínem
Barbera d’Alba Peiragal DOC 2016, Marchesi di Barolo

Bramborové gnocchi se švestkami a ricottou

Vzpomínáme

Fat Thursday

Vzpomínáme

Kulinář Vin de Marie

Vzpomínáme

Fat Thursday

Vzpomínáme

Tajný Kulinář v UMu