NÁŠUP JE NĚCO NAVÍC

Jsou to akce věnované jídlu a všem, kteří ho mají rádi a chtějí experimentovat – ať jsou to hosté, čeští i zahraniční kuchaři nebo týmy restaurací. Konají se po celý rok a díky jejich rozmanitosti si vybere opravdu každý.

KULINÁŘ PRO NEJVĚRNĚJŠÍ HOSTY

Pod Nášup patří i Kulinář určený členům věrnostního programu Ambiente, kteří se projedli až do kulinářského klubu. Cílem je představit talentované kuchaře a dát jim možnost sestavit vlastní menu. To pak posoudí ti nejlepší food kritici – věrní hosté.

Chcete se stát členem kulinářského klubu?

Více informací najdete na moje.ambi.cz.

nasup@ambi.cz
Za Nášupem stojí lidé z Ambiente.

Vzpomínáme

Kulinář Jiřího Matějky

Jiřího Matějky

Mladý šéfcukrář Jiří Matějka z restaurace Eska je velký milovník umění i pečení. Své dvě lásky se rozhodl spojit v cukrařině a naši věrní hosté měli možnost vůbec poprvé ochutnat jeho degustační menu složené pouze ze sladkých chodů:

Růže, becherovka, ostružiny
Tibi limonáda

Pohanka, švestky, spálený karamel
Buronfosse Varron Savagnin 2015, Francie

Žitný kvas, jablka, rozinky
Vinná kombucha

Huspenina, hroznové víno
Utopia Cider

Vzpomínáme

Fat Thursday

Vzpomínáme

Kulinář Vin de Marie

Vzpomínáme

Fat Thursday

Vzpomínáme

Tajný Kulinář v UMu