NÁŠUP JE NĚCO NAVÍC

Jsou to akce věnované jídlu a všem, kteří ho mají rádi a chtějí experimentovat – ať jsou to hosté, čeští i zahraniční kuchaři nebo týmy restaurací. Konají se po celý rok a díky jejich rozmanitosti si vybere opravdu každý.

KULINÁŘ PRO NEJVĚRNĚJŠÍ HOSTY

Pod Nášup patří i Kulinář určený členům věrnostního programu Ambiente, kteří se projedli až do kulinářského klubu. Cílem je představit talentované kuchaře a dát jim možnost sestavit vlastní menu. To pak posoudí ti nejlepší food kritici – věrní hosté.

Chcete se stát členem kulinářského klubu?

Více informací najdete na moje.ambi.cz.

nasup@ambi.cz
Za Nášupem stojí lidé z Ambiente.

Vzpomínáme

Kulinář Lukáše Pohla a Františka Skopce

Lukáš Pohl a František Skopec

V Myšákovi nastal Máj, lásky čas, a hosté prožili jeden květnový večer s menu od šéfcukráře a šéfpekaře v jednom.

Ředkvičky, jahody, kedlubny, heřmánek

Těstoviny, chřest, šunka, žloutek

Hovězí tatarák, jarní cibulka, lískové ořechy, ančovičkový olej, hnědé máslo

Sumec en croute, hovězí špek, špenátová palačinka, croissantové těsto

Tartaletka, sicilské citrony, krvavé pomeranče

Polárkový dort, pistácie Bronte DOP, bílá čokoláda

Vzpomínáme

Fat Thursday

Vzpomínáme

Kulinář Vin de Marie

Vzpomínáme

Fat Thursday

Vzpomínáme

Tajný Kulinář v UMu