NÁŠUP JE NĚCO NAVÍC

Jsou to akce věnované jídlu a všem, kteří ho mají rádi a chtějí experimentovat – ať jsou to hosté, čeští i zahraniční kuchaři nebo týmy restaurací. Konají se po celý rok a díky jejich rozmanitosti si vybere opravdu každý.

KULINÁŘ PRO NEJVĚRNĚJŠÍ HOSTY

Pod Nášup patří i Kulinář určený členům věrnostního programu Ambiente, kteří se projedli až do kulinářského klubu. Cílem je představit talentované kuchaře a dát jim možnost sestavit vlastní menu. To pak posoudí ti nejlepší food kritici – věrní hosté.

Chcete se stát členem kulinářského klubu?

Více informací najdete na moje.ambi.cz.

nasup@ambi.cz
Za Nášupem stojí lidé z Ambiente.

Vzpomínáme

Kulinář Vin de Marie

Vin de Marie

Sváteční den 28. října oslavili členové Kulinářského klubu ve vinotéce Vin de Marie ve společnosti Zdeňka Oudese.

 

Čím si udělali svátek ještě svátečnější?
Hugues Godmé Reserve 1er Cru
Nagy-Somlói 2021 Tamas Kis, Hidden Treasures By Moric
Frau Welt Blanc 2020 von der Vogelwaide
L’Allumée 2020 Maison Advinam
Frankovka 2021 Milan Nestarec
Santuvario Rosso 2019

 

Degustace byla včetně degustačního sousta jako jsou výběrové italské sýry, salámy a ořechy nebo francouzské sardinky.

Vzpomínáme

Fat Thursday

Vzpomínáme

Kulinář Vin de Marie

Vzpomínáme

Fat Thursday

Vzpomínáme

Tajný Kulinář v UMu