NÁŠUP JE NĚCO NAVÍC

Jsou to akce věnované jídlu a všem, kteří ho mají rádi a chtějí experimentovat – ať jsou to hosté, čeští i zahraniční kuchaři nebo týmy restaurací. Konají se po celý rok a díky jejich rozmanitosti si vybere opravdu každý.

KULINÁŘ PRO NEJVĚRNĚJŠÍ HOSTY

Pod Nášup patří i Kulinář určený členům věrnostního programu Ambiente, kteří se projedli až do kulinářského klubu. Cílem je představit talentované kuchaře a dát jim možnost sestavit vlastní menu. To pak posoudí ti nejlepší food kritici – věrní hosté.

Chcete se stát členem kulinářského klubu?

Více informací najdete na moje.ambi.cz.

nasup@ambi.cz
Za Nášupem stojí lidé z Ambiente.

Vzpomínáme

Náš Oktoberfest

Nášup: Náš Oktoberfest

Řezník Adam a grilař Martin z řeznictví Naše maso se rozhodli do Prahy přivézt špetku bavorství a na dvorku Bokovky uspořádali malý Oktoberfest.

Podávali se bratwursty dle jejich vlastní receptury, k tomu preclík, zelí a samozřejmě pivo v tuplácích.

🌭 bratwursty z řeznictví Naše maso
🥨 preclíky z Merhautova pekařství
🥗 kysané zelí od Mynappa kimchi
🍺 pivo od Zámeckého pivovaru Frýdlant, Pivovaru Záhora a Ládví

K poslechu a tanci zahrála kapela Bier5.

Vzpomínáme

Fat Thursday

Vzpomínáme

Kulinář Vin de Marie

Vzpomínáme

Fat Thursday

Vzpomínáme

Tajný Kulinář v UMu