NÁŠUP JE NĚCO NAVÍC

Jsou to akce věnované jídlu a všem, kteří ho mají rádi a chtějí experimentovat – ať jsou to hosté, čeští i zahraniční kuchaři nebo týmy restaurací. Konají se po celý rok a díky jejich rozmanitosti si vybere opravdu každý.

KULINÁŘ PRO NEJVĚRNĚJŠÍ HOSTY

Pod Nášup patří i Kulinář určený členům věrnostního programu Ambiente, kteří se projedli až do kulinářského klubu. Cílem je představit talentované kuchaře a dát jim možnost sestavit vlastní menu. To pak posoudí ti nejlepší food kritici – věrní hosté.

Chcete se stát členem kulinářského klubu?

Více informací najdete na moje.ambi.cz.

nasup@ambi.cz
Za Nášupem stojí lidé z Ambiente.

Vzpomínáme

Nejsladší neděle v Myšákovi

Nášup: Nejsladší neděle

Dvě cukrářská esa Lukáš Skála (Cukrář Skála) a Lukáš Pohl (Cukrárna Myšák) spojili své síly a vymysleli pro vás tu nejsladší neděli. V prostorách cukrárny Myšák spolu servírovali to nejlepší, co česká cukrařina nabízí:

🍰 výběr českých minidezertů
🍦 zmrzliny s nejrůznějšími posypkami a polevami
🥐 sladké pečivo od plněných croissantů po tvarohové pirožky
🍮 krupicovou kaši, tvarohové knedlíky, buchtičky se šodó

Šéfcukrář Lukáš Skála
Lukáš Skála, po kterém je cukrárna pojmenována, patří mezi absolutní špičku české cukrařiny. Má za sebou mnoho úspěchů v mezinárodních soutěžích, včetně zlaté medaile z cukrářské olympiády v Erfurtu. Působil v pražském hotelu Intercontinental, poslední dva roky pak v belgické restauraci Bruxx.

Šéfcukrář Lukáš Pohl
Cukrář z východních Čech byl u zrodu restaurace La Degustation Bohême Bourgeoise, šéfoval cukrářům v Café Savoy a vedl restauraci Bohemian Spirit v Českém domě v New Yorku. Po sedmiletém působení v USA se loni v létě vrátil do Prahy a stal se šéfcukrářem Myšáka.

Vzpomínáme

Fat Thursday

Vzpomínáme

Kulinář Vin de Marie

Vzpomínáme

Fat Thursday

Vzpomínáme

Tajný Kulinář v UMu