Nášup: Nejsladší neděle
Dvě cukrářská esa Lukáš Skála (Cukrář Skála) a Lukáš Pohl (Cukrárna Myšák) spojili své síly a vymysleli pro vás tu nejsladší neděli. V prostorách cukrárny Myšák spolu servírovali to nejlepší, co česká cukrařina nabízí:
🍰 výběr českých minidezertů
🍦 zmrzliny s nejrůznějšími posypkami a polevami
🥐 sladké pečivo od plněných croissantů po tvarohové pirožky
🍮 krupicovou kaši, tvarohové knedlíky, buchtičky se šodó
Šéfcukrář Lukáš Skála
Lukáš Skála, po kterém je cukrárna pojmenována, patří mezi absolutní špičku české cukrařiny. Má za sebou mnoho úspěchů v mezinárodních soutěžích, včetně zlaté medaile z cukrářské olympiády v Erfurtu. Působil v pražském hotelu Intercontinental, poslední dva roky pak v belgické restauraci Bruxx.
Šéfcukrář Lukáš Pohl
Cukrář z východních Čech byl u zrodu restaurace La Degustation Bohême Bourgeoise, šéfoval cukrářům v Café Savoy a vedl restauraci Bohemian Spirit v Českém domě v New Yorku. Po sedmiletém působení v USA se loni v létě vrátil do Prahy a stal se šéfcukrářem Myšáka.