Nášup: Nejsladší neděle u Cukráře Skály
Šéfcukráři Lukáš Skála a Lukáš Pohl dali opět hlavy a ruce dohromady, aby pro všechny milovníky sladkého připravili druhou nejsladší neděli. Tentokrát se společně představili ve Šporkovském paláci u Cukráře Skály, kde dělali dobré jméno klasické české cukrařině, která stojí na poctivé ruční práci a nešizených surovinách.
Šéfcukrář Lukáš Skála
Lukáš Skála, po kterém je cukrárna pojmenována, patří mezi absolutní špičku české cukrařiny. Má za sebou mnoho úspěchů v mezinárodních soutěžích, včetně zlaté medaile z cukrářské olympiády v Erfurtu. Působil v pražském hotelu Intercontinental, poslední dva roky pak v belgické restauraci Bruxx.
Šéfcukrář Lukáš Pohl
Cukrář z východních Čech byl u zrodu restaurace La Degustation Bohême Bourgeoise, šéfoval cukrářům v Café Savoy a vedl restauraci Bohemian Spirit v Českém domě v New Yorku. Po sedmiletém působení v USA se loni v létě vrátil do Prahy a stal se šéfcukrářem Myšáka.