NÁŠUP JE NĚCO NAVÍC

Jsou to akce věnované jídlu a všem, kteří ho mají rádi a chtějí experimentovat – ať jsou to hosté, čeští i zahraniční kuchaři nebo týmy restaurací. Konají se po celý rok a díky jejich rozmanitosti si vybere opravdu každý.

KULINÁŘ PRO NEJVĚRNĚJŠÍ HOSTY

Pod Nášup patří i Kulinář určený členům věrnostního programu Ambiente, kteří se projedli až do kulinářského klubu. Cílem je představit talentované kuchaře a dát jim možnost sestavit vlastní menu. To pak posoudí ti nejlepší food kritici – věrní hosté.

Chcete se stát členem kulinářského klubu?

Více informací najdete na moje.ambi.cz.

nasup@ambi.cz
Za Nášupem stojí lidé z Ambiente.

Vzpomínáme

Pivní Kulinář v Pultu

Pivní Kulinář v Pultu

Tým Terezy Pospíšilové si připravil pro nejvěrnější hosty vybrané termíny, ve kterých jim představit nový zážitek Lahváč.

Postupně načali 10 lahváčů z malých i velkých pivovarů, společně porovnali jejich chuť a pověděli si detaily o jejich původu. Navíc se naučili, jak nalévat lahvové pivo do skla a v rámci degustace došlo i na degustační sousto.

 

Vzpomínáme

Fat Thursday

Vzpomínáme

Kulinář Vin de Marie

Vzpomínáme

Fat Thursday

Vzpomínáme

Tajný Kulinář v UMu