NÁŠUP JE NĚCO NAVÍC

Jsou to akce věnované jídlu a všem, kteří ho mají rádi a chtějí experimentovat – ať jsou to hosté, čeští i zahraniční kuchaři nebo týmy restaurací. Konají se po celý rok a díky jejich rozmanitosti si vybere opravdu každý.

KULINÁŘ PRO NEJVĚRNĚJŠÍ HOSTY

Pod Nášup patří i Kulinář určený členům věrnostního programu Ambiente, kteří se projedli až do kulinářského klubu. Cílem je představit talentované kuchaře a dát jim možnost sestavit vlastní menu. To pak posoudí ti nejlepší food kritici – věrní hosté.

Chcete se stát členem kulinářského klubu?

Více informací najdete na moje.ambi.cz.

nasup@ambi.cz
Za Nášupem stojí lidé z Ambiente.

Vzpomínáme

Pizza má maso

Pizza má maso

Itálie – to jsou těstoviny, pizza a sýry. Věděli jste ale, že Italové si potrpí i na perfektní hovězí? V Pizza Nuova to mají stejně! Hostům z kulinářského klubu proto naservírovali speciální masové menu:

Hovězí tatarák s foie gras

Vysoký roštěnec pečený v celku, podávaný s bramborovým pyré
(s lanýžovým olejem, chilli nebo houbami)

Babá se smetanovým krémem a ovocem

Vzpomínáme

Fat Thursday

Vzpomínáme

Kulinář Vin de Marie

Vzpomínáme

Fat Thursday

Vzpomínáme

Tajný Kulinář v UMu