Nášup: Počátky
Na první Nášup v novém roce jsme pozvali kuchaře z táborského Thiru, kteří pro vás společně s kuchaři Esky připravili šestichodovou večeři:
Zimní zelenina, kombucha, vermut
Utopia, Terezie Pet – Nat 2018
Šneci, bramborový kompot, podmáslí, řeřišnice
Anderts, Zweigelt Tausend ML 2018
Polévka Klachl z vepřových nožiček
Métaphore Brewing, Rosé 2017
Zauzený sumec, topinambur, houby, lískové ořechy
Ondra Kopička, Bar Picva 2017
Přeštík v cideru, celer, jablka, pórek
Utopia, Uršula 2018
Zasušená jablka, kadidlo, vanilka, jehličí
Landcraft, Superpommeau 2016
Šlo o oslavu lokálních surovin, ale taky lidí, kteří za nimi stojí. Oslavu jejich řemesla, udržitelného hospodaření a vynalézavosti.