NÁŠUP JE NĚCO NAVÍC

Jsou to akce věnované jídlu a všem, kteří ho mají rádi a chtějí experimentovat – ať jsou to hosté, čeští i zahraniční kuchaři nebo týmy restaurací. Konají se po celý rok a díky jejich rozmanitosti si vybere opravdu každý.

KULINÁŘ PRO NEJVĚRNĚJŠÍ HOSTY

Pod Nášup patří i Kulinář určený členům věrnostního programu Ambiente, kteří se projedli až do kulinářského klubu. Cílem je představit talentované kuchaře a dát jim možnost sestavit vlastní menu. To pak posoudí ti nejlepší food kritici – věrní hosté.

Chcete se stát členem kulinářského klubu?

Více informací najdete na moje.ambi.cz.

nasup@ambi.cz
Za Nášupem stojí lidé z Ambiente.

Vzpomínáme

Tučný čtvrtek

Nášup: Tučný čtvrtek

Tučným čtvrtkem vrcholí masopust, a jak říkají staré povídačky, v tento den byste si měli nacpat břicha do sytosti. Čeká nás totiž půst až do Velikonoc a je třeba mít zásoby.

Letos se k oslavám tohoto tučného svátku připojilo přes 30 restaurací napříč nejen pražskou gastronomickou scénou.

V podnicích Ambiente, La Collezione, Together a v bistrech Momoichi, The Eatery či Mr. HotDog se po celý den podávala tučná jídla, jejichž porce rozhodně nebyly malé, ba naopak mnohdy až nekonečné.

Vzpomínáme

Fat Thursday

Vzpomínáme

Kulinář Vin de Marie

Vzpomínáme

Fat Thursday

Vzpomínáme

Tajný Kulinář v UMu