NÁŠUP JE NĚCO NAVÍC

Jsou to akce věnované jídlu a všem, kteří ho mají rádi a chtějí experimentovat – ať jsou to hosté, čeští i zahraniční kuchaři nebo týmy restaurací. Konají se po celý rok a díky jejich rozmanitosti si vybere opravdu každý.

KULINÁŘ PRO NEJVĚRNĚJŠÍ HOSTY

Pod Nášup patří i Kulinář určený členům věrnostního programu Ambiente, kteří se projedli až do kulinářského klubu. Cílem je představit talentované kuchaře a dát jim možnost sestavit vlastní menu. To pak posoudí ti nejlepší food kritici – věrní hosté.

Chcete se stát členem kulinářského klubu?

Více informací najdete na moje.ambi.cz.

nasup@ambi.cz
Za Nášupem stojí lidé z Ambiente.

Vzpomínáme

Večeře s farmáři

Nášup: Večeře s farmáři

Restaurace Eska je tu už 3 roky a k této příležitosti jsme uspořádali narozeninovou večeři, kde slavili všichni dohromady – kuchaři, farmáři, dodavatelé i hosté.

Osmichodové degustační menu sestavil šéfkuchař Martin Štangl se svým týmem pouze ze surovin od osvědčených farmářů:

Řepa a mák
Chleba a játra
Listí a vejce
Candát a mochyně
Celer a houby
Jehně a bylinky
Jelen a černý bez
Med a mléko

Vzpomínáme

Fat Thursday

Vzpomínáme

Kulinář Vin de Marie

Vzpomínáme

Fat Thursday

Vzpomínáme

Tajný Kulinář v UMu